Connexion

Magazijnmedewerker / heftruckchauffeur

In deze functie ben je samen met twee collega's verantwoordelijk voor een goedlopend magazijn. Je werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens, het meehelpen met opzakken en het in de gaten houden van de voorraden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de fabriek. Belangrijk is dat je gestructureerd werkt en overzicht bewaard. De werktijden zijn van 7:00 uur tot 15:00 uur  Het gaat om een fulltime of parttime functie met uitzicht op vast.
Magazijnmedewerker / heftruckchauffeur

Functie omschrijving

In deze functie ben je samen met twee collega's verantwoordelijk voor een goedlopend magazijn. Je werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens, het meehelpen met opzakken en het in de gaten houden van de voorraden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de fabriek. Belangrijk is dat je gestructureerd werkt en overzicht bewaard. De werktijden zijn van 7:00 uur tot 15:00 uur Het gaat om een fulltime of parttime functie met uitzicht op vast.

Functie eisen

  • Je hebt geruime ervaring als magazijnmedewerker
  • Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en bij voorkeur in het bezit van een certificaat
  • Je bent een rustig persoon en collegiaal ingesteld

Bedrijfsprofiel

Voor een voedselproducent gespecialiseerd in het vermalen van tarwe tot bloem en meel voor industriële en ambachtelijke bakkerijen in heel Nederland.
Magazijnmedewerker / heftruckchauffeur
Nieuw item
Snel Uitzendbureau utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.