Login

Allround machinist industriële reiniging

Allround machinist industriële reiniging

Job description

Als allround machinist wordt je ingezet bij verschillende soorten industriële reinigingswerkzaamheden waarbij je gebruik maakt van machines zoals hoge druk-en vacuümapparatuur, compressoren, pneumatisch gereedschap en andere beschikbaar gestelde apparaten. Daarnaast behoort handmatige reiniging ook tot een van je taken. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Noord Nederland .

Als Allround Machinist ben je verantwoordelijk voor je eigen werk. Daarnaast stuur je het werk van de industriële reinigers aan en grijp je in wanneer nodig. Je kent de risico’s en gevaren van het werk en je neemt maatregelen om problemen te voorkomen. Dit doe je onder andere door geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken en te werken volgens de werkinstructies. Je bent alert en je vraagt om hulp wanneer je storingen of problemen niet zelf kan oplossen. Er heerst een plezierige werksfeer en je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Requirements

  • LBO/MBO werk- en denkniveau
  • Je kan goed praten met klanten en collega’s
  • De klant staat voor jou centraal: je stelt je dienstverlenend op
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel: je komt je afspraken na en je collega’s kunnen op je rekenen
  • Je bent flexibel: geen 9 tot 5 mentaliteit en staat open voor diverse werkzaamheden
  • Je hebt kennis van de gebruikte apparatuur in de industriële reiniging zoals drukvacuüm/hoge druk apparatuur en je bent bij voorkeur in het bezit van certificaten zoals DVM/HDM/adembescherming of je bent bereid deze certificaten te behalen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs C of je bent bereid deze te behalen

Company profile

Onze opdrachtgever is onder andere gespecialiseerd in industriële reiniging en werkt op diverse locaties in de provincie Groningen en in Nederland. Het bedrijf kent een plezierige werksfeer en je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen.
Allround machinist industriële reiniging
Nieuw item
Snel Uitzendbureau uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.