Login

Ervaren Boomverzorger / ETW-er

Onze opdrachtgever uit de regio Groningen is een ervaren hoveniersbedrijf en is actief in de regio’s Friesland, Groningen en Drenthe. De opdrachtgever vindt de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk en biedt daarom voldoende mogelijkheden om door te groeien! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar ervaren Boomverzorger/ETW-er voor in Groningen en Bergum. Als ervaren boomverzorger/ETW-er ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden, planten en verplanten van bomen, onderhoudswerkzaamheden semi-overheden en gemeentes en aanlegprojecten ontwikkelaars, gemeentes en (civiele) aannemers. De functie is fulltime en het salaris conform de CAO van de opdrachtgever.
Ervaren Boomverzorger / ETW-er

Job description

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar ervaren Boomverzorger/ETW-er voor in Groningen en Bergum. Als ervaren boomverzorger/ETW-er ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden, planten en verplanten van bomen, onderhoudswerkzaamheden semi-overheden en gemeentes en aanlegprojecten ontwikkelaars, gemeentes en (civiele) aannemers. De functie is fulltime en het salaris conform de CAO van de opdrachtgever.

Requirements

  • In het bezit van rijbewijs BE, CE is een pré
  • Klimervaring en ervaring boomverzorging
  • Diploma European TreeWorker
  • Vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijk betrokkenheid
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Company profile

Onze opdrachtgever uit de regio Groningen is een ervaren hoveniersbedrijf en is actief in de regio’s Friesland, Groningen en Drenthe. De opdrachtgever vindt de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk en biedt daarom voldoende mogelijkheden om door te groeien!
Ervaren Boomverzorger / ETW-er
Nieuw item
Snel Uitzendbureau uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.