Login

Flexpool medewerker

Voor verschillende opdrachtgevers in de provincie Groningen zijn wij op zoek naar Flexpool medewerkers. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in o.a. de haven, de bouw, GWW, schoonmaak en sloop. De klussen vinden plaats op verschillende plekken in de provincie Groningen. Als Flexpool medewerker stel je jezelf beschikbaar voor oproepklussen. Je kunt je beschikbaarheid aan ons doorgeven en dan proberen wij je op de beschikbare dagen in de plannen. Indien je een  langere periode beschikbaar en inzetbaar bent kunnen we samen met jou gaan kijken naar de opleidingsmogelijkheden. Het salaris ligt tussen de €8,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en relevante werkervaring.
Flexpool medewerker

Job description

Als Flexpool medewerker stel je jezelf beschikbaar voor oproepklussen. Je kunt je beschikbaarheid aan ons doorgeven en dan proberen wij je op de beschikbare dagen in de plannen. Indien je een langere periode beschikbaar en inzetbaar bent kunnen we samen met jou gaan kijken naar de opleidingsmogelijkheden. Het salaris ligt tussen de €8,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en relevante werkervaring.

Requirements

  • Één of meerdere dagen per week beschikbaar.
  • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer of bereidt zijn met het openbaar vervoer te reizen/te carpoolen
  • VCA
  • Heftruck certificaat is een pré
  • Zeer flexibel en in sommigen gevallen eventueel ad-hoc beschikbaar

Company profile

Voor verschillende opdrachtgevers in de provincie Groningen zijn wij op zoek naar Flexpool medewerkers. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in o.a. de haven, de bouw, GWW, schoonmaak en sloop. De klussen vinden plaats op verschillende plekken in de provincie Groningen.
Flexpool medewerker
Nieuw item
Snel Uitzendbureau uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.