Login

Leerling modelmaker / timmerman

Onze opdrachtgever is een prefab betonfabriek die zich heeft gespecialiseerd in de productie van betonnen trappen en bordessen. Hierbij kan gedacht worden aan steektrappen, kwarttrappen, spiltrappen, stapeltreden, bloktreden en heilingbaan-trappen. In principe kan elke trap worden gemaakt. Wij zijn op zoek naar een leerling modelmaker voor onze opdrachtgever. In deze functie als modelmaker maak je houten mallen op basis van werktekeningen van betonelementen. Het is hiervoor belangrijk dat je precies en netjes kan werken. De mal is het spiegelbeeld van het element, daarom moet je de werktekening in gedachten spiegelen. Voor het maken van deze mallen gebruik je de verschillende houtbewerkingsmachines. Als de mal klaar is schuur, plamuur en verf je deze zodanig dat het oppervlak spiegelglad is. Het gaat om een fulltime functie met als salaris conform de CAO van de opdrachtgever en afhankelijk van de aanwezige werkervaring.
Leerling modelmaker / timmerman

Job description

Wij zijn op zoek naar een leerling modelmaker voor onze opdrachtgever. In deze functie als modelmaker maak je houten mallen op basis van werktekeningen van betonelementen. Het is hiervoor belangrijk dat je precies en netjes kan werken. De mal is het spiegelbeeld van het element, daarom moet je de werktekening in gedachten spiegelen. Voor het maken van deze mallen gebruik je de verschillende houtbewerkingsmachines. Als de mal klaar is schuur, plamuur en verf je deze zodanig dat het oppervlak spiegelglad is. Het gaat om een fulltime functie met als salaris conform de CAO van de opdrachtgever en afhankelijk van de aanwezige werkervaring.

Requirements

  • Minimaal MBO werk en denkniveau
  • Handig, gemotiveerd en leergierig
  • Fulltime beschikbaar

Company profile

Onze opdrachtgever is een prefab betonfabriek die zich heeft gespecialiseerd in de productie van betonnen trappen en bordessen. Hierbij kan gedacht worden aan steektrappen, kwarttrappen, spiltrappen, stapeltreden, bloktreden en heilingbaan-trappen. In principe kan elke trap worden gemaakt.
Leerling modelmaker / timmerman
Nieuw item
Snel Uitzendbureau uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.