Login

Montagemedewerker speeltoestellen

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in inspectie, reparatie, onderhoud, plaatsen speeltoestellen en aanleg rubber ondervloeren. Als montagemedewerker ga je dagelijks met je collega's op pad met de bus en aanhanger van het bedrijf om bij particulieren, openbare ruimtes of bedrijven werkzaamheden te verrichten. Hierbij moet je denken aan het plaatsen van speeltoestellen, het zorgen voor een veilige ondergrond, reparatie van toestellen en het doen van inspecties voor de veiligheid. Het werkgebied is met name het Noorden van het land en deels in andere delen van het land.
Monteur werkplaats
Nieuw

Job description

Als montagemedewerker ga je dagelijks met je collega's op pad met de bus en aanhanger van het bedrijf om bij particulieren, openbare ruimtes of bedrijven werkzaamheden te verrichten. Hierbij moet je denken aan het plaatsen van speeltoestellen, het zorgen voor een veilige ondergrond, reparatie van toestellen en het doen van inspecties voor de veiligheid. Het werkgebied is met name het Noorden van het land en deels in andere delen van het land.

Requirements

  • Je beschikt over rijbewijs BE en hebt ervaring met het rijden van een aanhanger
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken
  • Je bent handig en weet van aanpakken

Company profile

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in inspectie, reparatie, onderhoud, plaatsen speeltoestellen en aanleg rubber ondervloeren .
Montagemedewerker speeltoestellen
Nieuw item
Snel Uitzendbureau uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.