Login

Scheepsverlader

Onze opdrachtgever is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in de opslag en verlading van gevaarlijke stoffen. Op de terminal worden binnenvaart- en zeevaartschepen verladen met bulkgoederen. Vanwege een sterke groei is onze opdrachtgever voor de tankterminal op het chemiepark op zoek naar een fulltime scheepsverlader.
Scheepsverlader

Job description

Vanwege een sterke groei is onze opdrachtgever voor de tankterminal op het chemiepark op zoek naar een fulltime scheepsverlader. De werkzaamheden bestaan uit het aan- en afkoppelen van schepen, toezicht houden tijdens het verladen, controle rondes uitvoeren en de administratieve afhandeling. Er wordt een 24/7 service geboden, waardoor schepen op ieder moment van de dag kunnen aankomen. Dit betekent dat je onregelmatige diensten hebt met een shift van maximaal 12 uur. Dit kan betekenen dat je in de avonden, weekenden en tijdens feestdagen moet werken. Omdat je met gevaarlijke stoffen werkt is het belangrijk je aan de richtlijnen en instructies te houden. Je bent nauwkeurig, flexibel en van nature een rustig persoon.

Requirements

  • MBO 3 werk en denkniveau
  • Je bent in bezit van VCA, BHV, flensmonteur en autolaadkraan of bereid deze te halen
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je beschikt over computervaardigheden
  • Je bent flexibel qua werktijden
  • Je beheerst de Nederlandse taal en bij voorkeur Engels en Duits

Company profile

Onze opdrachtgever is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in de opslag en verlading van gevaarlijke stoffen. Op de terminal worden binnenvaart- en zeevaartschepen verladen met bulkgoederen.
Scheepsverlader
Nieuw item
Snel Uitzendbureau uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.